Megtalálsz

minket a

Facebookon is.

 

Mohácsi Halászlé

A mohácsi halászlé megőrizte a legegyszerűbb ősi technológiát, s abban fejlődött tovább, arra irányultak az összes újabb fogások, hogy a lé minél tartalmasabb legyen.

Facebook

Főzd meg most

image
a Mohácsi Halászlé...
Kóstold meg a Mohácsi Halászlét, mindenben másabb mint eddig gondoltad

Ismerd meg

image
Mohács és a Duna
Amióta a település él azóta szerves kapcsolatban áll a folyóval. Kevesen tudják de Mohács pont a Duna közepe, ha hosszában nézzük...

A fesztivál weboldala:

Dunamenti Halfesztivál

Nagy szeretettel köszöntjük Önt a Mohácsi Német Önkormányzat nevében, továbbá örülünk annak, hogy a 2018-ban második alkalommal megrendezendő Dunamenti Halfesztivál programunk felkeltette érdeklődését. Nekünk, mohácsi sváboknak - és azt gondoljuk a város többi nemzetiségének is - szívügyünk az igazi finom halászlé, úgy a mohácsi halászlé, mint az összes Duna menti változatok. Első alkalommal megrendezésre kerülő gasztro rendezvényünk a hagyományos fesztivál jelleg mellett egyedi arculatát az összefogás és összetartozás élményével szeretné meghatározni, illetve kiegészíteni. Erre talán nincs is jobb alkalom és eszköz, mint az együtt főzés és együtt étkezés öröme. Fesztiválunk fő jellemzői közé tartozik a Duna menti halászlé felhozatal bemutatása, autentikus főzőmesterek közreműködésével. Az eseményünkön egy azon pillanatban kóstolható végig a teljes, dunai módszerrel készült, a ma dunai halászlének nevezett, paprikás hal-levet, levest jelentő szortiment. A fesztivál ideje alatt természetesen a nagyközönség is elkészítheti, majd elfogyaszthatja kedvenc halászlevét, így senki nem marad éhesen. A Halfesztivált természetesen tartalmas programok és finom borok is színesítik majd. További információval a szervezők a lenti elérhetőségeken tudnak szolgálni. Keressen bennünket bátran és legyen a vendégünk!

Dunamenti Halfesztivál - Mohács

Dunamenti Halfesztivál